2011. november 8., kedd

乱我 ~

A tegnap... ányukóum, méghálok xD

Fél kettő, Keleti, eddig semmi phaaara. Aztán beettük magunkat az arénába Sznupula Kedvessel, beültünk egy forró csokira [Snp fehéret, én simát ittam (tudom, hogy senkit nem érdekel xD)], aztán összeszedelőzködtünk, és bevándoroltunk a teszkóba, hogy vegyünk puffasztott rizst, meg krémsajtot, hogy megejthessük alatsony kölcségvetésű reggeli-ebéd-vacsoránkat. Lecövekeltünk a szökőkútnál és annyira csövesnek éreztem magunkat, hogy az már fáj xD. Na, akkor jöttek a bubukák (kisgyerekek xD), akik mint minden normális bubuka, felpörögtek a víz láttán.
Itt kezdődött el a trollkodás.
De felsőfokon.
Ott volt egy apuka meg a kislány-bubukája, aztán megérkezett anyuka, és apuka horribilisan indokolatlan gesztikulációkkal magyarázott neki, mire Sznupula elkezdte szinkronizálni őket xD Sírtam a röhögéstől, de a szó legszorosabb értelmében.
ÉS VISSZAMENTEK A ZARÁBA X"DDDD
Kész, meghaltam.
Ezek után megjelent egy nagyi, meg a kisfiú-bubuka, aki tökre Harry Potter volt tsak piciben (Ez olyan, mint valami varázslat), aztán beviharzott a képbe a kis-Malfoy (Gyere kisfiam, Draco Malfoy xD), meg Ginny Weasley, aki egyébiránt Malfoykának a nővére volt x"D.
És kijöttek a Zarából Mrs. Weasley, meg Hermione, akit végül örökbe fogadtak, és apuka meg kis-Hörmájoní elmentek az Odúba játszani, amíg Mrs. Weasley MEGINT elZARAndokolt xD.
Ezek után már semmi nem állított meg minket. A Harry Potter-ben fellelhető összes állatnevet felsoroltuk, hogy mi lenne, ha a gyerekek ilyesmi neveket kapnának... Kovács Aragog, Lakatos Bolyhoska és társai xD Végigsírtuk az egész kifelé vezető utat, de még kifelé menet betrollkodtunk a Cundába a gyerekosztályra, ahol láttunk Hello Kitty-s ufokabátot, sapkákat próbáltunk (természetesen Hello Kitty-set), aztán könnyeinket törölgetve elhagytuk a tett helyszínét.
MÉG EGY ILYEN HORRIBILISAN INDOKOLATLAN MENNYISÉGŰ RONGASÁGGAL DÚSÍTOTT DÉLUTÁNT x"D <3

Hazaértem, és mivel Chirako jelenleg Beugró-lázban szenved, játszottunk. Mindenféle képtelen szituációt legyárottunk, de már fetrengtünk, hogy mennyire bárdolatlan bugyuta barbár bohócok vagyunk xD Borzasztóak voltunk, megpróbáltuk bevonni Nerit, de nem volt hajlandó beszállni, mert ő dolgozni akar, mert dolgozós kedve van (csak így lestünk O___O), meg főznie kell, meg ő nem jó az ilyen spontán játékokban. Hát nem baj, mi Chirakoval nagyon jól eszórakoztunk meg elkacarásztunk xD

Szóval.. csak ennyire volt ronga a tegnapi napom. De embertelen módon örültem neki.

Ja. Kiderült két zh-m eredménye. A kínaim ötös lett \(^O^)/
A mikro... öö, izé, ötvenből lett húsz pontom... ami azt jelenti, hogy a következő zh-n még huszonkét pontot kell elérnem, hogy éppcsak meglegyen a kettes :"D Mert ötvenegy ponttól adják meg a kettest, de mivel vannak ilyen előadás-sorozatok, amikre ha bemegy az ember, kap kilenc potyapontot, így csak huszonkettőt kell alkotnom a következőnél. Igazándiból arra számítottam, hogy még ennyi sem lesz. Annak ellenére, hogy elég tetemes mennyiségű energiát belefektettem a tanulásba. No mindegy... amíg fel nem fogom a lényegét, addig elég nehéz lesz talpon maradnom, de csak sikerül az a kettes, ha más nem.

1 megjegyzés:

  1. Azért erre a délutánra tudnék nyomni egy lájkot...bár akkor lájk nincs amekkora erre illik <3 SZERETLEK TE RONGA ~~

    VálaszTörlés