2011. április 10., vasárnap

High high

Háj háj~ ájm szó hááj

Asszem, beleszerettem ebbe a számba xD

És tudtam, hogy Ruki meg fog szívatni, mert miért is ne tenné? Olyan összefüggéstelenül tud néhol beszélni, meg olyan szavakat tud használni. Komolyan... A riporter meg a másik. Amúgy nagy spanok a riporterrel, ennek a fickónak is van egy világnézete... Mashita Yuuichi a riporter neve. Hacsak nincs valami más olvasata a vezetéknevének, mert akkor nem így hívják xD. Szóval nagy spanok, meg látszik, hogy Mashitának van némi fogalma Rukiról meg a GazettE-ről, meg az egész visual kei dologról. Meglepő. Főleg, hogy amúgy is általában nők szoktak lenni a riporterek.
Nagyon nehezen haladok az interjúval, főleg már így estefelé. Nyolcoldalnyi fordítás van meg eddig, de Úristen, nem akarok belegondolni, hogy még van tizenöt oldal... Annyira le vagyok szívva agyilag, már a gépelés maga gondot okoz, már nem bírom, hogy keresgélni kell egy-két kanjit. Szóval lehet, hogy mára már leállok. Fogalalmam sincs, hogy mikorra fogok végezni a fordítással, de amennyire az időmből futja, foglalkozok vele.
Megyek, még kínzom magam egy kicsit, csak mert Rukiról van szó, kizárólag ezért. Másért nem lennék képes ilyen mértékű mazochizmusra xD

bájbáj

háj háj ájm szó hááj, háj háj áp in dö szkáj

...xD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése