2011. április 22., péntek

my sweet black

Nem is tudom, mit mondjak. Mindenekelőtt elnézést szeretnék kérni, amiért nem töltök annyi fordítást, mint eddig, de a tanulás egyszerűen felőröl. Ezért, amíg vége nincs május első hetének, valószínűleg nem is fogok sűrűn töltögetni. De kérem türelmeteket, és a Ruki-interjút is befejezem, amint találok rá időt.

Tegnap volt meet, és játszótereket támadtunk be, csak hát korán is volt még (délután öt óra), meg jó idő is volt, úgyhogy túl sok gyerek volt... De azért mi megtaláltuk a boldogságunkat xD
Arra jutottunk, hogy a gyerekkkori szokások és divat-dolgok visszahozhatók a mi korosztályunkba is, és vízzel felragasztható tetoválásokkal szenvedtünk xD. Szegények sajnos nem voltak túl hosszú életűek, de nagyon szép, élénk színűek voltak, szóval egy darabig örömködhettünk.
Aztán a fiúkat elküldtük enni, mert éhesek voltak, mi meg hárman mentünk "shoppingolni". Ez abból állt, hogy Chie szeretett volna shortot venni (Szotyi közölte, hogy neki long kell xD), és a második üzletben találtunk is neki valót. Meg Mitamival mi is szerelembe estünk egy-egy pulcsival, ami egyébiránt hétszáz kemény forint volt o.O.
Az enyém zöld-kék, és a fényképen nem látszik olyan jól, de ennél jóval erőteljesebbek a színek. Na, az én töméntelen mennyiségű pink-fekete cuccom mellé úgy gondoltam, ideje egy másfélét is beszerezni. Mitami meg lila-pink csíkosat vett, legközelebb egyenfelsőben megyünk meet-re xD.
És vettünk barátsággyűrűt is xD. Nagyon idióták voltunk tegnap. Ilyen kis műanyag virágocska, nekem meg Mitaminak pink van, Chie pedig végül a zöld mellett döntött. Szerintünk aranyosak, a fiúk meg kiakadtak xD. Egyébiránt százharminc kemény forintba kerültek a gyűrűk xD.

És ha már ruháknál tartunk, van egy naaaagy szerelmem, csak nincs rá pénzem xD
Jajj, ez a függöny olyan jó *w* Mindegy, megvárom, amíg árleszállítás lesz xD.

Most pedig asszem, megyek csinálok valami hasznosat (tanulok) (-ˇ-;)


bájbáj

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése